Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, Mac 21

Kawan Baru Suasana Baru..


Hari ni aku baru tau,hidup aku ni tak la seteruk mane..Haha. Hari ni aku melepak dengan Jay,Sera,Jaja,Susan..Jue takde hari ni. Keje :( but never mind.. So Sera and Susan both from NY and them totally cool gila babi.. Dressup dieorng.. pergh terbaik.. Sebenarnye rase seronok dapat kawan mat salleh yang sangat2 memahami. Actually speaking takde la susah mane. Haha. Memandang kan dah ramai kawan aku larikan diri dari aku. So aku dah taknak terhegeh2 ajak dieorng kua lagi dah. So aku just Away dari dieorng. Habes cite. Ajak aku g umah dieorng. Jumpe mak ayah. haha them cool.. haha :) seronok thanks to jay kenalkan aku dengan kawan2 die ni :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan