Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, Mac 30

Happy and happy


Hari ni gila best.. Tadi g shoot mini drama Jaja ( Empat Pasang Kaki)..
First time belakon. So actly im ma good pretender so tak susah sangat..
Happy gila..Buat kat empangan Batu.. Dekat ngan ulu yam tu. Tempat die mmg kaw2 cantek..
Seronok la...
Dalam cite empat pasang kaki ni aku pegang watak M ..
Aku nampak jahat siap ade fake tatoo kot hehehehe..
Edar dadah..Mencuri..
Tapi aku sebenarnye baik hatii..puih..
pastu aku ni jenis mulut lancang. Tapi aku ade 3orng kawan laki yang best2..
Motif cite jaja ni sebenarnye, nak rungkai persoalan ade lagi ke persahabatan bukan atas dasar cinta antara laki dan pompuan..
waaahhhh..

Baru siap 3 babak je..tapi best kot..
Kawan2 aku gak belakon..ahaha
Nanti dah siap aku kasi angpa tengok na :)

AM I DREAMING :)



Naseb aku naseb aku....
Bnyak berubah stat rambut merah dulu.
Aku happy mase rambut merah dulu. Jarang sedih.
Tibe2 jay cakap...
" Buat la merah balik ..mane tau good luck tu dtg balik.."
and guess what yess im having very2 good luck due tiga hari ni..
Sakit?? ah lupekan je..
Duit?? setakat cukup2 je.
Band?? mule stat dapat job kat cafe..

Arggghhhh my life.. aku dapat balik!
Thanks to "Red"....

Isnin, Mac 21

Kawan Baru Suasana Baru..


Hari ni aku baru tau,hidup aku ni tak la seteruk mane..Haha. Hari ni aku melepak dengan Jay,Sera,Jaja,Susan..Jue takde hari ni. Keje :( but never mind.. So Sera and Susan both from NY and them totally cool gila babi.. Dressup dieorng.. pergh terbaik.. Sebenarnye rase seronok dapat kawan mat salleh yang sangat2 memahami. Actually speaking takde la susah mane. Haha. Memandang kan dah ramai kawan aku larikan diri dari aku. So aku dah taknak terhegeh2 ajak dieorng kua lagi dah. So aku just Away dari dieorng. Habes cite. Ajak aku g umah dieorng. Jumpe mak ayah. haha them cool.. haha :) seronok thanks to jay kenalkan aku dengan kawan2 die ni :)

Ahad, Mac 20

Ermmm Yelah~

edy emyrul :)

Haish pakcik atas ni haha kelakar...
Kenal dah lame sebenarnye,betahun dah rasenye..Seingat aku la kan. Dari aku form3 rasenye lah. Myspace kan mase tu.haiyama.

Pastu terjumpe lak kat CrazeeCausar. Mase tu meon pun ade jugak. Stat situ lah rapat. Bukan rapat begaduh saje aku dengan die,sebab mase tu aku tengah down la putus cinte konon taiknye.. Hah die ni selalu lah ejek aku manje la ape lah. Meluat jugak sebenarnye sebab suke cari gaduh!! Marah la kan..
Tibe2 lak jadi rapat semacam baik je. Hahaha Macam bodo..
But, die ni sangat easy going person. Boleh borak mcam member, aku kau je..Kdng2 ade la sweet sikit.hish.. Die sangat2 lain dengan orang lain. Kelakar sangat2. Haha.
Okey la aku dengan die nih. Worst sikit cause jauh kot Pahang ngan KL. Tapi tak la jauh mane pun...Die ni pemalu sikit. Mau tak aku kene ketuk klau cite pasal die ni..hahaha lantak la blog aku. Kali ni aku just let it be.. Taknak lebih2 sangat.
Just so nice knowing you edy, even sometimes annoying but im okey with it ..
:)
<3


LOVE VA VA VOMM

LOVE IS MORE THEN UR EXPRESSION
MORE THEN SHARING

LOVE MORE THEN WORDS


LOVE IS MORE THEN JUST HOLDING HANDS TOGETHER

LOVE IS MORE THEN A HUG

LOVE IS ABOUT HAPPY


LOVE IS ABOUT YOU AND ME


Sabtu, Mac 19

Dulu dan Kini ..

Rase macam cepat sangat mase berlalu,dah tige tahun aku tinggalkan hidup lame aku dulu..
Tapi kenangan tu selalu je datang balik,haish.
Tapi Piter cakap "hidup tanpa kenangan mcam hidup takde mase depan.."
Betul la ape die cakap, kalau 3tahun dulu takde. Maybe aira bukan macam sekarang ni kan..
Well ape aku mencarut aku pun tak tau...Tapi kdang2 rindu dekat hidup lame aku dulu..
haha.. Semue tu dah berlalu, hari ni tetap hari ni. Harap esok lebih baik :)

Rabu, Mac 16

ROLLERBLADE




NAMPAK JE AKU MCAM NI,
TAPI DULU AKU ONE OF PRO ROLLERBLADE HAIYA.
DAH TIGE TAHUN AKU TAK MAIN ..
SEMALAM AKU TRY BALIK MAIN,
DAH BANYAK AKU TAK LEH BUAT.. CIBAI ,
SO SEKARANG TIAP2 MALAM AKU AJAK JAY G MEMANE YANG AGAK BEST NAK WAT STUN2 BLADES NI WHOAAAA.. HOPE DAPAT MAIN MACAM BRO2 NEH :)






Jumaat, Mac 4

Khamis, Mac 3

CINTA KU


Actually i dont even know who are this guy.. till some one tell this to me
"kau punya suara macam VicFuentes tadi!!"
aku kata"sapa vic tu..."
"PTV Voc die"

So i found you la meyh.. Ek eleh aku spekeng kau paham lak kang. Bahaye..
So aku adore gile kat mamat Mexicore ni.
Suare die best still maintain even doe die hitting gitar die..
coolll dude..

Rabu, Mac 2

Rindu ni...


Niie rambut lame aku,,
arghhh rindu gile..
sbb rambut ni extend aku yang pertama :)