Terdapat ralat dalam alat ini

Sabtu, Mac 19

Dulu dan Kini ..

Rase macam cepat sangat mase berlalu,dah tige tahun aku tinggalkan hidup lame aku dulu..
Tapi kenangan tu selalu je datang balik,haish.
Tapi Piter cakap "hidup tanpa kenangan mcam hidup takde mase depan.."
Betul la ape die cakap, kalau 3tahun dulu takde. Maybe aira bukan macam sekarang ni kan..
Well ape aku mencarut aku pun tak tau...Tapi kdang2 rindu dekat hidup lame aku dulu..
haha.. Semue tu dah berlalu, hari ni tetap hari ni. Harap esok lebih baik :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan