Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, April 29

Fyqa OH FYQA...

HEI BUDAK NI..
HAHA
LAWAK GILA,MULE2 AKU INGAT DIE GILA2.
TAPI SEBENARNYE DIE MMG GILA.
AKU OK GILA DENGAN DIE,MASUK AIR SEKALI.
KAWAN2 AKU YANG LAIN BAJET MALU KALAU GELAK KUAT2
PIRAH MABOK! KITE GENG SUDAH FYQA.
HAHA
<3 KAU JUGAK..

Berdua Lebih Baik :)




































































Isnin, April 25

aku merasa ada yang telah hilang,
tanpa aku tahu apa yang sudah aku temukan,
aku rasa sudah menemukan,
tanpa tahu apa yang aku cari,
dan aku masih seperti mencari,
Tanpa tahu apa yang sudah hilang,
Tiba saat ketika aku mula lelah,
dan aku telah sampai di mana aku telah menoleh,
dan menyedari,
aku tidak pernah menemukan apa-apa..
dan bahawa seumur hidup ku,
aku hanya pura-pura bahagia......

Sabtu, April 23

no matter how many times
i tell my self to let you go..

a part of me just won't let you go..

Khamis, April 21

Bob Oh Bob~

Bob!!
bob mintak lighter kat Titi.
bob: titi bak lighter syg,aku nak bakar benang ni...
sekali lighter tu terjatuh!!
bob: PETANDA TAK BAIK NI!!

bob oh bob!!
bob bayar bil kat Mamak!!
sekali bob dapat baki duit seinggit terkoyak sikit je.
bob: PETANDA TAK BAIK NI!!

bob oh bob!!
Bob stat enjen kreta tapi tibe2 mati!
bob: OH PETANDA TAK BAIK NI!!

bob oh bob!!
aku makan oreo kat kedai Jue
tengah celup2, oreo aku jatuh dalam susu..
bob: HAH PETANDA TAK BAIK TU!!!

bob oh bob
bob lepak dekat taman layang2 dgn gf die.
tengah best2 tangkap gambar camre bob full memory
bob: BABY PETANDA TAK BAIK NI!!!

bob ni lucu habes,alfro..teringat kat Arif :)
hahaha same je pangai,
tapi bob jiwang ehem2...stalker jap..
"baby ni kenape,tak angkat call..bob taknak ni jadi last call bob kat bby...ni petanda tak baik ni.."
hahaha lawak sial text bob salah anta kat aku!!kui kui...

Selasa, April 19

SEKITAR KITAR PUTAR KAWIN..



Ni masa Mak sedara aku kawin,one of the closest ngan aku.
ni time candid aku ngah kemas hantaran :)
Mak cu aku lain hari ni :')
Terharu...So lepas ni takde la sape2 leh borak2 ngan aku time aku balik Segamat eh,,aiya takpe.Hope makcu U always bahagia okey??
muah big hug~~




















Ni pelamin die serba Purple gitu,
Gambo ni tetibe lawo sebab aku ngah mencari bunge telur yang siap ngan pulut ...
Motif* melantak lah~haha








Cak pong cak pong...
"keras macam batu la makcu ni atas pelamin ;P"
Takpe bak sini Mira amik gambo satu :)
Pak cu stady je hahaha


















Pakcu duk marah kebende nye tu???
lek lek makan jap lagi sampai...
Minum dulu sirap bandung ngan Oleh pak cu yeahhh....






Sabtu, April 16

Damn Cold Night..


Sometimes I wish I had never met you
because now I'm afraid of losing you..
should i let you go...?
what should i do?

Isnin, April 11

COME COME READ THIS

Love isn't about finding the perfect person, it's about seeing an imperfect person, perfectly.


True love is, when everything in the world is going wrong, all you have to do is look at that special person and suddenly, everything in the world is right again!


Always leave loved ones with loving words. It may be the last time you see them!


"It's so easy, To think about Love, To Talk about Love, To wish for Love, But it's not always easy, To recognize Love, Even when we hold it.... In our hands."


"We are all born for love... it is the principle existence and it's only end."


Selasa, April 5

SELAMAT PENGANTIN BARU SI ALFRO


Hari ni Mohd Arifuddin Badai bn ariffudin
hai awak dah kawin ye awak :)
Tahniah ye...
Awak pernah jadi Kekasih terbaik,teman terbaik,musuh terbaik saya lah wak..
haha..Urm Saya tak dapat datang awak kawin nanti. Sebab ape? Tah la saya pun tak tau la wak..
Maybe saya tolak lamaran awak kot! hahaha
Saya muda lagi awak,mungkin awak bukan jodoh saya......

Hidup saya okey awak..Thanks ubah saya dulu awak..
Awak macam mana awak?
Err istri awak lawa gila..Saya jeles la wak. Haha. Jage die baik2 wak. Erm saya tak risau sebab awak mmg baik :) untung dia awak..
Saya ada BF dah awak,Nama dia Edy haha Dia kelakar. Saya syg dia awak..
Hehe saya nak bagi tau thanks awak jadi kawan saya...
Hish selamat saya tak kawin dengan awak argggggggghhhhhhhhh..
haha..Just do take care awak. Rambut tu jgn potong hehehe..
" Ya allah selamat kan hubungan Sahabat saya ni,Sejahterakan rumah tangga dia,bagi dia anak ramai2. Aminn"
Oh ya,,Saya bagi jaja ye Coklat puteh yang awak suke sangat tu.
Saya buat untuk pasangan bahagia ni :)