Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, Mac 6

lama tak tulis...

okey. so skrang hidup aira agak umbang ambing..dulu lagi teruk,so sekarang dah okey sikit..
because of that "gemok"..
oh ya..
yes...im okey. dont worry.and i guess someone is more then equal to you.
thanks for being such a nice guy. such a humble person i ever knew. such a great friends i ever have.
Giv and take.
lalalala
no wonder la i boley pikir semua ni cause in meanwhile i sangat sayangkan you karnnnnn??
gah!
and most of the perfect things just happen sebab i tak berani,takut untuk bagi tau,last2 bagi tau jugak dah dekat dua tahun simpan perasaan ney..
sama2 ada rupanya <3
biar macam ni aje, biar semua jadi rahsia..
sampai masa kita bagi tahu mereka ya sayang.
bukan tak menghargai cuma takut semua terjadi berulang kali :)

Khamis, Februari 9

Selamat tinggal cinta :')


anda hanya sebahagian dari cita-cita saya yang tidak kesampaiyan :'(
gembira mengenali anda..
jaga diri..
selamat tinggal...

Jumaat, September 23

take care

I LOVE YOU..
means that i accept you for the person that you are :)
and that i do not WISH TO CHANGE YOU INTO SOME ONE ELSE.
it means that I WILL LOVE YOU AND STAND BY YOU EVEN THROUGH THE WORST TIMES.
:)
it means loving you when
YOU ARE IN A BADMOOD or TO TIRED TO DO THINGS I WANT TO
:(
it means
LOVING YOU WHEN YOU ARE DOWN
not just when you are happy to be with.

it means that i'll be fine when you are with "HER".
Loving you means
STANDING BY YOU EVEN WHEN YOU ARE RIPPING MY HEART PIECE BY PIECE
:)

Khamis, September 8

Selamat Hari Raya..







Walaupun raya tahun ni tak berape best. Sedar tak sedar dah 3 tahun beraya tanpa atuk.
:(

Rindu gile kat atuk.
Life must go on.. Nenek hidup dengan tabah sorg2.










































Part 2...
Ni pic masa dan suasana ramadan yang terakhir







































.

.