Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, September 23

take care

I LOVE YOU..
means that i accept you for the person that you are :)
and that i do not WISH TO CHANGE YOU INTO SOME ONE ELSE.
it means that I WILL LOVE YOU AND STAND BY YOU EVEN THROUGH THE WORST TIMES.
:)
it means loving you when
YOU ARE IN A BADMOOD or TO TIRED TO DO THINGS I WANT TO
:(
it means
LOVING YOU WHEN YOU ARE DOWN
not just when you are happy to be with.

it means that i'll be fine when you are with "HER".
Loving you means
STANDING BY YOU EVEN WHEN YOU ARE RIPPING MY HEART PIECE BY PIECE
:)

Khamis, September 8

Selamat Hari Raya..







Walaupun raya tahun ni tak berape best. Sedar tak sedar dah 3 tahun beraya tanpa atuk.
:(

Rindu gile kat atuk.
Life must go on.. Nenek hidup dengan tabah sorg2.










































Part 2...
Ni pic masa dan suasana ramadan yang terakhir







































.

.

Isnin, Ogos 1

The day that make me grow older :)



one of my bestie kat kolej ..
cute kan die..
hehehe

i miss you :(


U say...
" i dont know baby.."
BUT
if u ask me the same question..
i would Like to answer..
"yes!! i will.."


Isnin, Julai 25

But the best SPLIT ever is....


BANANA SPLIT AWW...

S.P.L.I.T

Why is it that we don't always recognize the moment love begins, but we always recognize the moment it ends?...

Jumaat, Jun 3

Khamis, Mei 26

OLD TOWN WHITE CAFE HAZELNUT


NANANA SABAR JE OKEY HAHA


MUKE TAHAN SABAR NAK KETUK MUKE KAWAN AKU.




=,=
YELAH ALIF OII
*begaduh je aku dgn die ni


ATAS NI HAZELNUT SEDAPPP
LEPAK LEPAK GADUH2..HAHAHA

Selasa, Mei 10


Semenjak kau takda.

Aku dapat rasa semuanya berubah


Rase pelik ....



Walau pun seribu orang ucapkan Selamat Malam..

Takkan pernah sama dengan Kau sorang :'(

i miss you so much ...

Rabu, Mei 4

PUTUS ASA TENTANG SEMUA


AKU TIBE2 PUTUS ASA TENTANG SEMUA.
TIBE2 RASE KOSONG.
TIBE2 RASE SUNYI GILE.
AKU HARAP SANGAT BOLEH TIDO LAME.
AKU TAK PENAH RASA MACAM NI..
AKU RASE BOSAN DENGAN HIDUP AKU.
SEKARANG AKU TAKDE MASE DENGAN KAWAN.
KEJE AKU DUDUK RUMAH JE.
AKU RASE HIDUP AKU NI KOSONG!!
AKU JADI PENDIAM TIBE2.
KALAU ABU BUAT LAWAK SELALUNYE AKU GELAK GILA2
TAPI SEKARANG AKU RASE KOSONG.
KADANG2 NANGES,TAKDE SEBAB PUN.
AKU BANYAK DIAM,
KALAU SIANG AKU AKAN HABESKAN MASE AKU KAT EMPANGAN,
LEPAK SORANG2.
MALAM AKU MAKAN UBAT TIDO. TIDO SAMPAI TENGAH HARI..
BANGUN..AKU ULANG BENDE SAME TIAP HARI...
HURM ... KENAPE EH? AKU TIBE2 RASE SUNYI SAMPAI MACAM NI..


Isnin, Mei 2

AKU SAYANG AJA DAN AMY


aja ngan amy kembar, aku satu sekolah dengan die time sk melawati satu,umah aku fasa5. Jalan F4. mase tu famly aku kaya,shit sekarang dah jatuh gila.. Dulu sebelah rmah aku ade padang Hijau..Sweet gile. Ade meje makan,tempat lepak Aku,Wan,Qila,Amy ngan Aja. Kawan2 aku mase kecik,rindu smua.. Balik sekolah aku misti ajak dieorng lepak umah,pasal mama ngan papa keje. Aku sorng, rumah takde bibik. Main game super mario aku ingat lagi~ petang ngan malam maen beskal depan jalan umah, tapi semua dah hilang,tibe2 amy dengan aja aku jumpe kat Giant Ulu klang dekat dengan rumah lama melawati.. Sumpah aku rase mcm jumpe abg2 aku. Tak malu lantak aku peluk je due ekor tu.. Die orng cakap mane rambut maggie aku,haha aku pun rindu rambut tu,..Amy agak rapat dengan aku nak di bandingkan dengan aja sbb aja ni dingin,Amy ajak aku cari Wan,Qila.. dieorng dah pindah..Tapi wan nye rumah makin bosar,kayo wan ni. haha Wan aku jumpe la,time tu die cuti. Study jauh Al-azhar.. Wan mmg alim sikit,hehe. Aku rndu MELAWATI F4..ridu gile~~ naseb amy ngn aja still tinggal sne. Tapi duduk dekat masjid doh~ pindah.. So no more JALAN F4..miss my childhood memories~~ What ever aku ngan Amy still kawan baik,walaupun aku tolak cinta dia,bukan ape,kitekan kawan :)

Gogo GO D GOLLL


Well seronok gile aku da officialy benti KLMU.. Pastu aku seronok takyah jumpe mahluk2 tuhan yang bajet kaya.. Aku tak suke.. And sekarang hidup aku lone ranger,Aku happy mcm ni. Takya semak pikir kawan ke bende ke,, Just hidup aku dan aku. Skrng pikir pasal Band,ngan Belajar.. walaupong ade gak rase kosong kat hati aku ni, tapi sekurang-kurangnye ade gak org yang berdiri depan pintu ..hahaa Aku syang kau,bile kau call,kau cakap maaf ..terharu gile,ade gak hati kau ni..Kau cakap kau rindu aku. Aku spuluh kli ganda rindu kat kau.. "BIG HUG"!! haha huhu nanti kan kalau aku takde,jage dri...muah lagu blog ni kau bagi aku!! wuwu sweet gile kot.. haha aku ni dah kenape?? cite kau lak bnyak,jap jap..sambung cite pasal aku.. Hah kalau boleh dapat study jauh2 best gak,aku dah try mintak biasiswa study lua negara. Macam dapat je,sekurng-kurng nye aku cube..hehehe
Aku nak sangat study,mmg tu yang aku impikan dari kecik,time study pointer aku tak penah jatuh,aku suke assgment.aneh kan?? Tapi tu la aku :) Aku dah bnyak susah kan mama,now my turn senangkan mama:) erghhhh ku tibe2 ngantok,nak tido ,,wlaweyyy...

AKU MUAK DENGAN KAU!

Dulu .....
haha
Sekarang dah bagus kan?
So bagus lah tu..

Kau jgn megah sngat weh,
Jatuh gak nnti. Sakit tulang belakang!

Jumaat, April 29

Fyqa OH FYQA...

HEI BUDAK NI..
HAHA
LAWAK GILA,MULE2 AKU INGAT DIE GILA2.
TAPI SEBENARNYE DIE MMG GILA.
AKU OK GILA DENGAN DIE,MASUK AIR SEKALI.
KAWAN2 AKU YANG LAIN BAJET MALU KALAU GELAK KUAT2
PIRAH MABOK! KITE GENG SUDAH FYQA.
HAHA
<3 KAU JUGAK..

Berdua Lebih Baik :)




































































Isnin, April 25

aku merasa ada yang telah hilang,
tanpa aku tahu apa yang sudah aku temukan,
aku rasa sudah menemukan,
tanpa tahu apa yang aku cari,
dan aku masih seperti mencari,
Tanpa tahu apa yang sudah hilang,
Tiba saat ketika aku mula lelah,
dan aku telah sampai di mana aku telah menoleh,
dan menyedari,
aku tidak pernah menemukan apa-apa..
dan bahawa seumur hidup ku,
aku hanya pura-pura bahagia......

Sabtu, April 23

no matter how many times
i tell my self to let you go..

a part of me just won't let you go..

Khamis, April 21

Bob Oh Bob~

Bob!!
bob mintak lighter kat Titi.
bob: titi bak lighter syg,aku nak bakar benang ni...
sekali lighter tu terjatuh!!
bob: PETANDA TAK BAIK NI!!

bob oh bob!!
bob bayar bil kat Mamak!!
sekali bob dapat baki duit seinggit terkoyak sikit je.
bob: PETANDA TAK BAIK NI!!

bob oh bob!!
Bob stat enjen kreta tapi tibe2 mati!
bob: OH PETANDA TAK BAIK NI!!

bob oh bob!!
aku makan oreo kat kedai Jue
tengah celup2, oreo aku jatuh dalam susu..
bob: HAH PETANDA TAK BAIK TU!!!

bob oh bob
bob lepak dekat taman layang2 dgn gf die.
tengah best2 tangkap gambar camre bob full memory
bob: BABY PETANDA TAK BAIK NI!!!

bob ni lucu habes,alfro..teringat kat Arif :)
hahaha same je pangai,
tapi bob jiwang ehem2...stalker jap..
"baby ni kenape,tak angkat call..bob taknak ni jadi last call bob kat bby...ni petanda tak baik ni.."
hahaha lawak sial text bob salah anta kat aku!!kui kui...

Selasa, April 19

SEKITAR KITAR PUTAR KAWIN..



Ni masa Mak sedara aku kawin,one of the closest ngan aku.
ni time candid aku ngah kemas hantaran :)
Mak cu aku lain hari ni :')
Terharu...So lepas ni takde la sape2 leh borak2 ngan aku time aku balik Segamat eh,,aiya takpe.Hope makcu U always bahagia okey??
muah big hug~~




















Ni pelamin die serba Purple gitu,
Gambo ni tetibe lawo sebab aku ngah mencari bunge telur yang siap ngan pulut ...
Motif* melantak lah~haha








Cak pong cak pong...
"keras macam batu la makcu ni atas pelamin ;P"
Takpe bak sini Mira amik gambo satu :)
Pak cu stady je hahaha


















Pakcu duk marah kebende nye tu???
lek lek makan jap lagi sampai...
Minum dulu sirap bandung ngan Oleh pak cu yeahhh....






Sabtu, April 16

Damn Cold Night..


Sometimes I wish I had never met you
because now I'm afraid of losing you..
should i let you go...?
what should i do?

Isnin, April 11

COME COME READ THIS

Love isn't about finding the perfect person, it's about seeing an imperfect person, perfectly.


True love is, when everything in the world is going wrong, all you have to do is look at that special person and suddenly, everything in the world is right again!


Always leave loved ones with loving words. It may be the last time you see them!


"It's so easy, To think about Love, To Talk about Love, To wish for Love, But it's not always easy, To recognize Love, Even when we hold it.... In our hands."


"We are all born for love... it is the principle existence and it's only end."


Selasa, April 5

SELAMAT PENGANTIN BARU SI ALFRO


Hari ni Mohd Arifuddin Badai bn ariffudin
hai awak dah kawin ye awak :)
Tahniah ye...
Awak pernah jadi Kekasih terbaik,teman terbaik,musuh terbaik saya lah wak..
haha..Urm Saya tak dapat datang awak kawin nanti. Sebab ape? Tah la saya pun tak tau la wak..
Maybe saya tolak lamaran awak kot! hahaha
Saya muda lagi awak,mungkin awak bukan jodoh saya......

Hidup saya okey awak..Thanks ubah saya dulu awak..
Awak macam mana awak?
Err istri awak lawa gila..Saya jeles la wak. Haha. Jage die baik2 wak. Erm saya tak risau sebab awak mmg baik :) untung dia awak..
Saya ada BF dah awak,Nama dia Edy haha Dia kelakar. Saya syg dia awak..
Hehe saya nak bagi tau thanks awak jadi kawan saya...
Hish selamat saya tak kawin dengan awak argggggggghhhhhhhhh..
haha..Just do take care awak. Rambut tu jgn potong hehehe..
" Ya allah selamat kan hubungan Sahabat saya ni,Sejahterakan rumah tangga dia,bagi dia anak ramai2. Aminn"
Oh ya,,Saya bagi jaja ye Coklat puteh yang awak suke sangat tu.
Saya buat untuk pasangan bahagia ni :)


Rabu, Mac 30

Happy and happy


Hari ni gila best.. Tadi g shoot mini drama Jaja ( Empat Pasang Kaki)..
First time belakon. So actly im ma good pretender so tak susah sangat..
Happy gila..Buat kat empangan Batu.. Dekat ngan ulu yam tu. Tempat die mmg kaw2 cantek..
Seronok la...
Dalam cite empat pasang kaki ni aku pegang watak M ..
Aku nampak jahat siap ade fake tatoo kot hehehehe..
Edar dadah..Mencuri..
Tapi aku sebenarnye baik hatii..puih..
pastu aku ni jenis mulut lancang. Tapi aku ade 3orng kawan laki yang best2..
Motif cite jaja ni sebenarnye, nak rungkai persoalan ade lagi ke persahabatan bukan atas dasar cinta antara laki dan pompuan..
waaahhhh..

Baru siap 3 babak je..tapi best kot..
Kawan2 aku gak belakon..ahaha
Nanti dah siap aku kasi angpa tengok na :)

AM I DREAMING :)



Naseb aku naseb aku....
Bnyak berubah stat rambut merah dulu.
Aku happy mase rambut merah dulu. Jarang sedih.
Tibe2 jay cakap...
" Buat la merah balik ..mane tau good luck tu dtg balik.."
and guess what yess im having very2 good luck due tiga hari ni..
Sakit?? ah lupekan je..
Duit?? setakat cukup2 je.
Band?? mule stat dapat job kat cafe..

Arggghhhh my life.. aku dapat balik!
Thanks to "Red"....