Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, Mei 2

Gogo GO D GOLLL


Well seronok gile aku da officialy benti KLMU.. Pastu aku seronok takyah jumpe mahluk2 tuhan yang bajet kaya.. Aku tak suke.. And sekarang hidup aku lone ranger,Aku happy mcm ni. Takya semak pikir kawan ke bende ke,, Just hidup aku dan aku. Skrng pikir pasal Band,ngan Belajar.. walaupong ade gak rase kosong kat hati aku ni, tapi sekurang-kurangnye ade gak org yang berdiri depan pintu ..hahaa Aku syang kau,bile kau call,kau cakap maaf ..terharu gile,ade gak hati kau ni..Kau cakap kau rindu aku. Aku spuluh kli ganda rindu kat kau.. "BIG HUG"!! haha huhu nanti kan kalau aku takde,jage dri...muah lagu blog ni kau bagi aku!! wuwu sweet gile kot.. haha aku ni dah kenape?? cite kau lak bnyak,jap jap..sambung cite pasal aku.. Hah kalau boleh dapat study jauh2 best gak,aku dah try mintak biasiswa study lua negara. Macam dapat je,sekurng-kurng nye aku cube..hehehe
Aku nak sangat study,mmg tu yang aku impikan dari kecik,time study pointer aku tak penah jatuh,aku suke assgment.aneh kan?? Tapi tu la aku :) Aku dah bnyak susah kan mama,now my turn senangkan mama:) erghhhh ku tibe2 ngantok,nak tido ,,wlaweyyy...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan