Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, Mei 2

AKU SAYANG AJA DAN AMY


aja ngan amy kembar, aku satu sekolah dengan die time sk melawati satu,umah aku fasa5. Jalan F4. mase tu famly aku kaya,shit sekarang dah jatuh gila.. Dulu sebelah rmah aku ade padang Hijau..Sweet gile. Ade meje makan,tempat lepak Aku,Wan,Qila,Amy ngan Aja. Kawan2 aku mase kecik,rindu smua.. Balik sekolah aku misti ajak dieorng lepak umah,pasal mama ngan papa keje. Aku sorng, rumah takde bibik. Main game super mario aku ingat lagi~ petang ngan malam maen beskal depan jalan umah, tapi semua dah hilang,tibe2 amy dengan aja aku jumpe kat Giant Ulu klang dekat dengan rumah lama melawati.. Sumpah aku rase mcm jumpe abg2 aku. Tak malu lantak aku peluk je due ekor tu.. Die orng cakap mane rambut maggie aku,haha aku pun rindu rambut tu,..Amy agak rapat dengan aku nak di bandingkan dengan aja sbb aja ni dingin,Amy ajak aku cari Wan,Qila.. dieorng dah pindah..Tapi wan nye rumah makin bosar,kayo wan ni. haha Wan aku jumpe la,time tu die cuti. Study jauh Al-azhar.. Wan mmg alim sikit,hehe. Aku rndu MELAWATI F4..ridu gile~~ naseb amy ngn aja still tinggal sne. Tapi duduk dekat masjid doh~ pindah.. So no more JALAN F4..miss my childhood memories~~ What ever aku ngan Amy still kawan baik,walaupun aku tolak cinta dia,bukan ape,kitekan kawan :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan